top of page

Driedaagse Communityprocessing + verdiepingsdag.

Inhoud

Tijdens de drie+1 daagse 'intensive' leer je waarom gebruikelijke besluitvormingsprocessen leiden tot nog meer gedoe en hoe dit anders kan. Op basis van de Nieuwe Route is het mogelijk om een geheel ander proces, een communityprocess, in te richten zelfs wanneer er sprake is van conflicten en spanningen tussen groepen.  

kijk hier voor de specifieke driedaagse voor het veiligheidsdomein

Protesting With Sign
Motivational Speaker

Voor wie ?

• Mensen die willen bijdragen aan een betrokken samenleving door het faciliteren van Nieuwe Route besluitvormingsprocessen bij grootschalige gespannen conflictsituaties (Communityprocessing)

• Mensen die in hun professionele praktijk grootschalige gespannen situaties tegenkomen en de meerwaarde en werking van de Nieuwe Route besluitvorming in de vorm van Communityprocessing willen begrijpen en toepassen.

• Mensen werkzaam bij politie, welzijn, sociaal domein, conflictbemiddelaars, bestuurders, procesbegeleiders, GGZ, reclassering, projectleiders etc.

Waar?

We verblijven drie dagen in een locatie waar rust en ruimte is en we ongestoord hard kunnen werken en leren. 
Sinds 2021 doen we dit in Friesland op de locatie de Zonneroos. 

Hier hebben alle deelnemers een eigen goed verzorgde kamer en kunnen we zowel binnen als buiten in de prachtige natuur, als groep, op voldoende afstand van elkaar met elkaar samen werken en leren.

Wanneer?

Twee keer per jaar leiden we een kleine groep (max 12 personen) procesleiders op die hier in hun eigen praktijk mee aan de slag gaan. Met de groep plannen we samen een datum en locatie voor de 4e verdiepings-dag na een aantal maanden. 

Scherm­afbeelding 2023-10-09 om 15.13.58.png

Kosten?

Investering 3 + 1 daagse:

Geheel verzorgd incl.
overnachtingen: 1500 euro

*De prijzen zijn ex. BTW

Scherm­afbeelding 2023-10-16 om 14.12.34.png

Opleiders: Gert Jan Slump en Anke Siegers

bottom of page